Sosiaali & Terveysala Tänään

2020_SJTT_banneri_468x100_120dpi

a8c80cd0-b24c-448d-9272-1675848c2186

Vain 27 % suomalaisista tietää, että lääkkeiden ostaminen verkosta on mahdollista

Lääkkeiden verkkokauppa on ollut Suomessa mahdollista jo lähes kymmenen vuotta. Korona-aikana lääkkeiden ostaminen on yleistynyt runsaasti. Ainoastaan runsas neljännes tietää, että lääkkeitä voi ostaa verkosta.

Yliopiston Apteekin marraskuussa 2020 Taloustutkimuksella teettämän tutkimuksen mukaan vähän yli neljännes (27 %) suomalaisista tietää, että reseptilääkkeiden ostaminen suomalaisista verkkoapteekeista on mahdollista.

– Korona-aikana moni on huomannut, miten kätevää myös lääkkeitä on ostaa verkosta. Lääkkeet saa helposti vaikka kotiovelle toimitettuna, eikä kotoa tarvitse poistua, sanoo Joni Kataja ya.fi-verkkoapteekista.

Yliopiston Apteekin verkkoapteekissa asiointi on yli kaksinkertaistunut viime vuoteen verrattuna. Erityisesti reseptilääkkeiden ostaminen verkosta on kasvanut koronaepidemian aikana. Tänä vuonna verkkoapteekin myynti on noin 7 % Yliopiston Apteekin myynnistä Suomessa.

Taloustutkimuksen selvityksen mukaan 7 % suomalaisista on hankkinut verkkoapteekista tuotteita viimeisen puolen vuoden aikana. Joka kahdeksas (13 %) aikoo tehdä ostoksia verkkoapteekista seuraavan puolen vuoden aikana.

– Lähes jokainen asiakkaamme haluaisi, että omat lääkereseptit olisi mahdollista nähdä verkkoapteekissa. Toivomme, että tämä asiointia sujuvoittava muutos olisi pian mahdollista Suomessa, Joni Kataja jatkaa.

Yliopiston Apteekin verkkoapteekin valikoima kattaa resepti- ja itsehoitolääkkeiden lisäksi laajan valikoiman kosmetiikkaa ja terveystuotteita. Asiakas saa tilauksensa nopeasti kaikkialle Suomeen.


Sosiaali & Terveysala Tänään banneri

lojer

Alaset_Import_banneri_140x250px_netti

PalvelutaloKotipiha_140x330px_netti

bans

tervisekivi-140x250