Sosiaali & Terveysala Tänään

omafysio_fp_logo_rgb

timkid Lift hiiwi mit Kind

Lastenhoitopöydän hissinostin parantaa työergonomiaa ja -turvallisuutta

Kalusteiden väärät korkeudet johtavat kuormittaviin työasentoihin. Turhaa kurottelua ja nostelua voi välttää oikeilla apuvälineillä ja parantaa näin työskentelyergonomiaa sairaaloissa ja päiväkodeissa. Novosanin Timkid -lastenhoitopöytä hissinostimella on juuri tällainen ratkaisu. Sen avulla jokainen työntekijä voi säätää hoitopöydän korkeuden itselleen sopivaksi.

Novosanin valikoimaan kuuluvaan Timkid-lastenhoitopöytään saa sähköisesti toimivan Hiiwi-hissinostimen. Nostimen ollessa alimmassa asennossaan taaperoikäinen lapsi voi kiivetä siihen itse, jonka jälkeen hoitaja voi helposti nappia painamalla säätää pöydän korkeuden itselleen sopivaksi. Ratkaisu säästää hoitajien selkää niin päiväkodeissa kuin sairaaloissakin, kun lapsia ei tarvitse nostella itse.

Hoitopöydän vaihdettavissa hoitoalustoissa käytetään synteettistä nahkaa, joka hylkii tehokkaasti rasvaa. Hoitoalusta pysyy pöydässä napakasti kiinni tarralla tai vaihtoehtoisesti magneetilla. Pöydän avaaminen ja sulkeminen on helppoa. Muotoilussa on kiinnitetty huomiota lasten turvallisuuteen ja skandinaaviseen muotokieleen.

Timkid-pöytiä on neljää mallia, värivaihtoehtoina mallista riippuen valkoinen, pyökki, tammi ja pähkinä. Pöydät valmistetaan Saksassa ja niiden materiaalina käytettävä puu on FSC-sertifioitua eli tuotettu vastuullisen metsänhoidon mukaisesti. Materiaalien kestävä korkeapainelaminaatti puolestaan on hygieeninen, sillä se ei tarjoa bakteereille kasvualustaa.

Hissinostin vie syvyyssuunnassa 11 cm ja itse pöytä mallista riippuen 20-25 cm. Seinälle taitettuna pöytä vie siis varsin vähän tilaa, suunnilleen keittiön yläkaapin verran.

Lisätietoja:

Projektimyynti, Sanna Lahtivesi
+358 45 1644 000
sanna.lahtivesi@novosan.fi

Löydät Timkid-lastenhoitopöytien ja Hiiwi-nostohissin esitteen ja tuotetiedot täältä.


SuomenAmmattivaate_banneri_140x250px_press

Sosiaali ja terveysala tänään banneri_2019

lojer

tervisekivi-140x250

suomen_sairaalatukku_gd160x600px

Sosiaali & Terveysala Tänään banneri