Sosiaali & Terveysala Tänään

ylakuva1_teksti

06.03.2019 - 06.03.2019

Tervetuloa Sosiaalialan asiantuntijapäiville!

Sosiaalialan asiantuntijapäivät, on täydennyskoulutustapahtuma, joka tuo yhteen alan ammattilaiset ja opiskelijat ympäri maata. Koulutus järjestetään 5.-6.3.2019 Tampere-talolla. Tapahtuma järjestetään jo 14. kerran.

Juhlavuoden ja tapahtuman teemana on Kasvua uralla.

Tarjolla on tasokkaita puhujia sosiaalialan eri sektoreilta. Saat vinkkejä sosiaalialan uramahdollisuuksista, sekä yrittäjyydestä. Esillä myös aina ajankohtainen ammattietiikka, sekä uudistuva potilaslaki. Ohjelmassa myös Hyvä Käytäntö – kilpailu, jonka tavoitteena on edistää sosiaalialan ammattikäytäntöjen ja työmenetelmien kehittämistä ja levittämistä. Lue Lisää


lojer

tervisekivi-140x250

SOTE-mestari_banneri

Tilaa uutiskirje

ergostart_0317

Tilaa Sosiaali & Terveysala Tänään -julkaisu