Sosiaali & Terveysala Tänään

fysipartners_syksy_2017_logo_rgb_netti

salli-small-swingfit_9IH1_m

Salli Satulatuolit ovat uudistuneet

Satulatuolien tunnetuin tuotemerkki on Salli satulatuoli.

Salli satulatuolit ovat suomalainen tuolimallisto, joiden valmistuskin on Suomessa. Salli tuoleja valmistetaan myös vientiin ympäri maailmaa. Salli satulatuolin menestyksen takana on panostus tuotteiden korkeaan laatuun, jatkuva tutkimus ja tuotekehitys.

Myydyimmät tuolimallit ovat tehty kaksiosaisilla istuimilla istumisen paineen ohjaamiseksi kehonalueille, joissa istumisen aiheuttamat haitat
ovat mahdollisimman vähäiset. Kehon nesteiden kierto ei saisi häiriintyä ja isot hermokeskittymät eivät saisi olla istuessa paineen alla. Salli tuoleilla istuma-asento onkin puoliseisova ja haitat istumisesta mahdollisimman vähäiset. Selän ryhti on seisomaryhdin kaltainen ja aiheuttaa mahdollisimman vähän rasitusta. Satulatuolilla istuminen on myös huomattavasti kehoa enemmän aktivoivaa, kuin perinteinen työtuoli-istuminen.

Salli satulatuoleihin on tullut uusia malleja. Saatavissa nyt uudet kapeammat istuimet Salli Small Multiadjuster ja Small SwingFit malleihin, ovat 6 cm kapeampia. Soveltuu pienemmän kokoisille ihmisisille ja kapeampaa istuinta haluaville. Molempia malleja, isommalla ja Small istuimella on nyt saatavissa. Salli tuolien säätömahdollisuudet ovat monipuoliset ja uudistuneet säädöt ovat erittäin helppokäyttöisiä. Saatavissa kaikkiin Salli satulatuolimalleihin nykyisin myös pykäläpinnoitettu Base ristikko, joka mahdollistaa jalkapohjahieronnan.

Salli satulatuolit myydään Suomessa jälleenmyyjien kautta.
Mallistoon voi tutustua www.ergostart.fi  sivustolla.


tervisekivi-140x250

lojer

Sosiaali & Terveysala Tänään banneri

ajas-sjtt-140x250

SuomenAmmattivaate_banneri_140x250px_press

Sosiaali ja terveysala tänään banneri_2019