Sosiaali & Terveysala Tänään

ban_rinnekoti_2018_468x60px

cbe69ded-bbad-43f6-8680-f78becf8b8fd

94 % apteekin asiakkaista pitää itsehoitolääkkeitä koskevaa neuvontaa hyödyllisenä

Yliopiston Apteekin asiakkaiden mielestä on hyvä, että farmaseutti auttaa sopivan itsehoitolääkkeen valinnassa ja käytössä. Asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa asiakaspalveluun, mistä kertoo Yliopiston Apteekin korkea suositteluindeksi (NPS) 82.


–  Apteekit ovat itsehoitolääkkeiden luontainen ja luotettava hankintapaikka. Asiantuntevalla lääkeneuvonnalla tuetaan asiakkaan lääkehoidon onnistumista. Asiantunteva palvelu on saatavilla apteekkiemme lisäksi verkkopalvelun ya.fi chatissa klo 7-24 ja puhelimitse ympäri vuorokauden, sanoo Yliopiston Apteekin apteekkari Mirka Korhonen. 

Yliopiston Apteekin asiakastutkimuksessa selvitettiin asiakkaiden odotuksia ja kokemuksia itsehoitolääkkeisiin liittyvästä neuvonnasta ja asiakaspalvelusta. Tutkimus toteutettiin 6.-31.5.2019 ovensuukyselynä 16 apteekissa yhteistyössä JHelske Research -tutkimusyrityksen kanssa.


tervisekivi-140x250

ajas-sjtt-140x250

Sosiaali ja terveysala tänään banneri_2019

lojer

SuomenAmmattivaate_banneri_140x250px_press

Sosiaali & Terveysala Tänään banneri