Sosiaali & Terveysala Tänään

mp_sjttfi_banneri468x60-4

erik-odiin-349174-unsplash

Hyvinvoivat jalat jaksavat paremmin

Kevätauringon pilkahdus on hyvä syy kiinnittää huomio jalkojen hyvinvointiin: talven kuivattamat ja usein liian vähälle huolenpidolle jääneet jalat kaipaavat hoitoa ja hemmottelua. Kauniisti hoidettuja jalkoja on ilo esitellä, ja kesä riennoissa askelkin tuntuu kepeämmältä. Laita siis pystyyn oma kotispa ja ensimmäisenä suuntana kevään iloinen juhlakausi.

Pehmeät jalat yhdellä hoitokerralla
Kevätjalkojen hoito aloitetaan jalkojen huolellisella kuorinnalla. Nopeita ja tehokkaita tuloksia kaipaava turvautuu kotikylpylässään Footnerin kuorintasukkiin. Ne tekevät jaloista pehmoiset vain yhdellä 60 minuutin pituisella hoitokerralla. 5-10 vuorokauden kuluessa jalkapohjien kuollut ihosolukko ja kovettumat kuoriutuvat jalkapohjista; alta paljastuu tasainen ja kosteutettu iho valmiina nauttimaan keveistä kesäkengistä. Lue lisää Footner-tuotteista ja lataa itsellesi tuotekuva.

Kosteuttava jalkavoide säilyttää hoitotuloksen

Säilytä Footner-kuorintasukkien hoitotulos käyttämällä päivittäin Footner Repair Cream -jalkavoidetta, joka sisältää ihoa tehokkaasti uudistavia ja kosteuttavia ainesosia. Footner-voide hoitaa haljenneet kantapäät, kuivat kädet ja koppuraiset kyynärpäät kuntoon muutamassa päivässä. Lue lisää Footner-jalkavoiteesta ja lataa itsellesi tuotekuva.

Kaupunkilomien must-have
Pitkät kesäiset kävelyt maalla, lomakohteiden helteissä tai vaikkapa tuntikausien seisominen kesäisissä juhlissa haastavat jalkojen jaksamista. Footner Cool Active Massager -hierontakuula lievittää välittömästi kuumottavia, väsyneitä tai painavilta tuntuvia jalkoja. Tuotteen viilentävä paineluhieronta lievittää kipua päkiässä, kun korkokengissä kävely tai runsas liikkuminen rasittavat jalkoja. Lue lisää Footner Cool Active Massagerista ja lataa itsellesi tuotekuva.


tervisekivi-140x250

SuomenAmmattivaate_banneri_140x250px_press

Sosiaali & Terveysala Tänään banneri

ajas-sjtt-140x250

Sosiaali ja terveysala tänään banneri_2019

lojer